a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit sit amet hendrerit a venenatis.
12, Some Streeet, 12550 New York, USA
(+44) 871.075.0336
silverscreen@edge-themes.com
Links
Follow Us

Beseda s hercem, producentem, režisérem a scénáristou Gošou Kucenkem

Goša Kucenko je hvězdou první velikosti.

146 rolí ve filmech a seriálech. Sedm filmů, které koprodukoval. Autor šesti scénářů. Umění hrát opravdově v různých žánrech od akčních filmů až po romantické komedie. Neuvěřitelná pracovitost, osobní kouzlo a zapamatovatelný zevnějšek. Bez Kucenka by moderní ruský film nebyl tím, čím je.

Během II. Festivalu Nový ruský film ho diváci uvidí ve dvou filmech. Námět na válečný film Balkánská hranice herce napadl během přátelského rozhovoru a otevírá otázku „zapomenuté války“. Ve filmu se rozvíjí události z Bělehradu roku 1999 zachváceného ohněm.

1. října
19:00 – 22:00
kino Cinema City, Na Příkopě 22, Praha

Pro výběr místa v sále je nutné si zakoupit diváckou akreditaci (pro informace klikněte zde).
Po obdržení voucheru klikněte na REZERVACE.

 

Komedie Milenky, v níž Goša Kucenko hrál ve stejném roce, je úplně jiným filmem co do žánru: lehký, zábavný, klasický příklad zábavného snímku s krásnými ženami, komickými příhodami a nenucenou atmosférou.

Pro výběr místa v sále je nutné si zakoupit diváckou akreditaci (pro informace klikněte zde).
Po obdržení voucheru klikněte na REZERVACE.

 

Proslulý herec se setká s diváky festivalu v Praze a dá jim možnost zeptat se na otázky o každém z těchto filmů a nejen o nich. Film Balkánská hranice představí Kucenko společně s producentem Vadimem Byrkinem.